Wat wil je weten?

Deze vragen worden het meest gesteld. Mocht er nog iets ontbreken laat het ons gerust weten via info@jantjebeton.nl

Algemene informatie

 • Jantje Beton Loterij
  Arthur van Schendelstraat 550
  3511 MH Utrecht
  T: 030 2427 263 
  E: loterij@jantjebeton.nl

 • Een lot van de Kleine Jantje Beton Loterij kost € 3. Daarvan is € 1,50 is voor de school om bijvoorbeeld het schoolplein mee opknappen. De andere helft gaat naar de projecten van Jantje Beton.

 • In 2018 worden de lootjes verkocht in twee verschillende actieperiodes. Een school kan zelf kiezen wanneer de leerlingen op pad gaan.

  - 16 t/m 30 mei
  - 12 t/m 26 september

 • De trekking van de Jantje Beton Loterij 2017 was op 30 november 2017. De winnende lotnummers zijn te vinden op de pagina Uitslag & Prijzen.

 • Hieronder kunt u het persbericht van januari 2018 en het beeld downloaden:


Deelnemende scholen

 • Bij Jantje Beton zijn we gek op buiten spelen en daar wordt de opbrengst aan besteed. Doen jullie dat ook? Leuke skippyballen of een spannend nieuw speeltoestel voor op het schoolplein zijn mooie voorbeelden. Een super gaaf uitje met de klas mag natuurlijk ook.

 • Via de nieuwsbrief die de coördinator van de Kleine Jantje Beton Loterij ontvangt is het heel makkelijk om gegevens te wijzigen. Geen e-mail bij de hand? Stuur dan een e-mail naar het Loterijteam met de gegevens die gewijzigd zijn.

 • Tot twee weken voor de start van de actieperiode is het mogelijk om de school kosteloos af te melden. Meld de school zich korter vantevoren af? Dan brengt Jantje Beton € 50,- administratiekosten in rekening.

 • Bij deelname aan verkoop via machtiging is het helaas niet mogelijk om een lotnummer toe te kennen als er met contant geld is betaald. Het lotnummer staat na aankoop vermeld op het bankafschrift van de koper. Wanneer een school heeft gekozen voor deelname via machtiging is het dus niet mogelijk om contant loten te verkopen. Is dit toch gebeurd, dan is van belang om contact te zoeken met de persoon die contant geld heeft gegeven om een lot te kopen. Wil de persoon wel deelnemen aan de loterij dan kan er alsnog een machtiging worden ingevuld met het juiste IBAN nummer zodat er een lotnummer toegekend kan worden. Mocht de persoon niet zijn IBAN nummer willen geven dan kan het geld worden teruggegeven. Een andere optie het bedrag doneren zonder een lotnummer te ontvangen. De helft van het bedrag is voor de school en de andere helft wordt als gift overgemaakt op NL14 RABO 0160 8979 71 t.n.v. Jantje Beton te Utrecht.

Lotenkopers

 • Om te zien of je prijs hebt, ga je naar de pagina ‘Uitslag en prijzen’ en daar vul je jouw lotnummer in. Je kan alleen lotnummers van 2017 nakijken. Eerder gekochte loten zijn helaas niet meer geldig.

 • Super leuk! Een lot met contant geld gekocht? Volg dan de instructies op het lot. Staat het winnende lotnummer op je bankafschrift? Dan ontvang je de prijs automatisch per post. Op de machtiging heb je namelijk adresgegevens opgeschreven.

 • Ja, zo lang je woonachtig bent in Nederland. Dan heeft Jantje Beton wel je BIC-nummer nodig. Meespelen? Vul de machtiging in en stuur aanvullend een e-mail met je naam, het IBAN-nummer en de bijbehorende BIC-code aan het Loterijteam. Let op, speel bewust 18+.

Doneren
Ja, ik steun buitenspelen
Periode
Bedrag
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.