Kinderspelen

Op donderdag 28 juni viert Jantje Beton zijn 50 jarig bestaan! Het feest vindt plaats in de Jantje Beton speelwijk Stokhasselt in Tilburg. Door inzet van vrijwilligers en de gemeente, beleven kinderen hier dagelijks veel speelplezier. Een inspiratiebron voor andere wijken.

Jantje Beton Kinderspelen

De feestelijke dag begint met de Jantje Beton Kinderspelen. Drie scholen uit de wijk spelen meer dan 50 verschillende spelletjes. Variërend van stoepranden tot circusacts en van obstakelrun tot huttenbouwen. Zo’n 1.000 kinderen gaan een onvergetelijke speeldag beleven in hun eigen wijk!

Laat jouw bedrijf ook zien dat spelen belangrijk is?

De donateurs van Jantje Beton schenken de kinderen van Tilburg Stokhasselt een set Speelnijlpaarden. Deze worden door de burgemeester van Tilburg onthult. Hierdoor kunnen de kinderen in de toekomst nog meer speelplezier beleven. 

Het lijkt ons nog leuker om de Speelnijlpaarden samen met ondernemers uit de buurt te schenken. Lokale betrokkenheid is belangrijk voor een actieve speellocatie. En Jantje Beton kan door deze bijdrage nog meer kinderen in Nederland blij maken met een mooie speelplek. Wilt jouw bedrijf dit initiatief ook steunen? Een kleine bijdrage maakt al een groot verschil.

Lokale zichtbaarheid op een verrassend speelse locatie

Bij de Speelnijlpaarden plaatsen wij een promotiebord met deelnemende bedrijfslogo’s en een QR-code naar de donatiepagina. Zo kan iedereen zien dat jouw bedrijf spelen ook belangrijk vindt. Dit allemaal om nog meer aandacht te geven aan het maatschappelijke probleem dat er te weinig kinderen buitenspelen. Hoe leuk zou het zijn als het lukt om dit met elkaar te realiseren!

Tip!: Gebruik de Speelnijlpaarden voor een out-of-the-box brainstormsessie met je collega’s :).


Wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn om met ons samen te werken, neem dan contact met ons op.


Doneren
Ja, ik steun buitenspelen
Periode
Bedrag
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.